SEA BREAK ’24

НАЈГОЛЕМOTO PARTY ПАТУВАЊЕ ЗА 1ви МАЈ! SEA BREAK! 

 

Сместување

Тип на соба

Цена

Vila Anna
Bill

1/5

1/4

1/3

1/2

0

0

0

0

Vila
Mavroudis

1/3

1/2

0

0

Vila Golden
Sun

1/6

1/5

1/4

1/3

0

0

0

0

Vila Nikol

1/3

1/2

0

0

Vila Athina
Mare

1/3

1/2

0

0

Giorgio
Studios

1/3

1/2

0

0

Hotel
Elizabeth

1/4

1/3

0

0

 

 

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања во избраното сместување;
* Автобуски превоз на релација – Скопје – Калитеа – Скопје;
* Туристички пратител за време на престојот;
* Организација за време на патувањето.

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1.5  по соба на  ден;

* Патничко осигурување (300 ден);
* Факултативни излети (журки);
* Индивидуални трошоци на патникот.

НАПОМЕНИ:
* Резервација се прави со 1500 денари, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување. 

Програма:

1. Ден: Скопје – Калитеа (30.04.2024)
Состанок на групата и тргнување во раните утрински часови. Возење преку Македонија и Грција со попатни паузи за одмор, освежување, регулирање на гранични и царински формалности. Пристигнување во Калитеа во претпладневните часови. Сместување. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон првата дневна журка – Welcome party во нашиот добро познат beach bar. По завршување на журката следи слободно време се до вечерните часови каде се упатуваме кон првата ноќна журка во најпознатиот грчки клуб каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

2. Ден: Калитеа (01.05.2024)
Денот ни започнува со нова дневна журка. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон втората ноќна журка каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

3. Ден: Калитеа (02.05.2024)
Денот ни започнува со Факултативно крстарење (журка на брод), а веднаш потоа и дневна журка. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон третата ноќна журка каде ќе настапуваат (наскоро). Ноќевање.

4. Ден: Калитеа – Скопје (03.05.2024)
Check out од сместувањата и тргнување за Скопје во утринските часови. Пристигнување во Скопје во попладневните часови.

Leave a Comment

Your email address will not be published.