МАВРОВО ’24 / DANCE&SKI движење (vol.4 & vol.5)

Спремни за PuzzleZima?

 

Dance&Ski во Маврово е нашето ново движење за оваа сезона!

 

Vol.4 со датум 27.01.2024 – журка во Ски Школа со DOUBLE G – 10% попуст на сите бачила (Галичко бачило, Старо бачило, Трифкова колиба, Ски Школа)

Vol.5 со датум 28.01.2024 – журка на Трифкова Колиба со FLOODER – 10% попуст на сите бачила (Галичко бачило, Старо бачило, Трифкова колиба, Ски Школа)

 

 

Чист воздух, ски центар и добра музика!

 

Повратн билет (Скопје – Маврово – Скопје)

10% попуст на изнајмување ски опрема

10% попуст на дневен билет за жичара

Цена: 650 денари.

#Dance&Ski СЕКОЈ ВИКЕНД!

Се гледаме на еднодневна, на ски стаза или на шанк или на двете места!

 

Тргнување во 07:00 враќање во 17:00.

Резервирај го твојот билет на 071/809-669 или во нашите канцеларии!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.