АКТУЕЛНО | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ '24

БЕЛГРАД | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ '24

Темел на нашиот докажан party програм за Нова Година е токму БЕЛГРАД. Престолнината на најдобриот ноќен живот. Веќе 7 сезони најбарана и  најпродавана дестинација за млади. 48 часовен party програм, журка загревање, дневна журка за нова година и новогодишна журка. Докажан квалитет и услуга во најреномираните локали во градот.ОХРИД | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ '24

НАЈГОЛЕМОТО НОВОГОДИШНО PARTY ПАТУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА!!! 72h party програм од 30.12.2023 - 02.01.2024 заедно со млади од целиот БАЛКАН! Нашиот Охридски бисер ве очекува да се журкате на 3 ноќни, 2 дневни + нашата позната журка на брод. Познати изведувачи од Балканот и повеќе од 1000 насмеани патници.

БУДВА | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ '24

После секое лето докажавме дека оваа дестинација сочинува еден совршен "одмор" за нашите Puzzle патници па овој пат одлучивме да го продолжиме најдобриот провод и за НОВА ГОДИНА! Не очекуваат 2 журки + разглед на Тиват/ Porto Montenegro / Котор...

АКТУЕЛНО

8ми СЕПТЕМВРИ / КАЛИТЕА / PARTY WEEKEND / SUMMER AFTER PARTY / #summerciao

Имате прашања?

Ул. Архиепископ Ангелариј бр. 36 лок. 6 – Скопје