Vila Anna Bill

Vila Anna Bill се наоѓа на околу 300 метри од центарот на Калитеа. На располагање се повеќе креветни апартмани. Покрај вилата се наоѓа голем супермаркет. Во сите соби има клима уред, мини кујна, фрижидер, TV, балкон или тераса. 

Галерија