Hotel Elizabeth

Hotel Elizabeth се наоѓа во пешачката зона, во центарот, на околу 350 метри од плажа. На располагање се 1/2 и 1/3 студија. Покрај вилата се наоѓаат сите потребни работи: кафичи, ресторани, маркети, сувенирници итн. Во сите соби има клима уред (вклучен во цената) , мини кујна, фрижидер, TV, WI – FI.

Галерија