ОХРИД | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ ’23

НАЈГОЛЕМОТО НОВОГОДИШНО PARTY ПАТУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА!!! 72h party програм од 30.12.2022 – 02.01.2023 заедно со млади од целиот БАЛКАН! Добро познатата дестинација која секоја Нова Година брои над 1000 млади од PUZZLE групацијата, а која за прв пат доби и свој фестивал, LAKE BREAK. Нашиот Охридски бисер ве очекува да се журкате на 3 ноќни журки, 2 дневни журки + нашата позната, журка на брод. Познати изведувачи од Балканот и повеќе од 1000 насмеани патници.

*Дадената цена е по лице.

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФО КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

Сместување

Тип на соба

30.12.2022-02.01.2023

Vila Bodle

1/3

1/2

распродадено

распродадено

Vila Diva

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Internacional

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Aqua Blue

1/4

распродадено

Vila Biser

1/4
1/3

1/2

распродадено

распродадено
распродадено

Vila Kjoshe

1/4

распродадено

Vila Ilija

1/4

1/3

распродадено

распродадено

Vila Mishe

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Filand

1/5

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено

распродадено

распродадено

Vila Bakal

1/4

распродадено

Vila Passage

1/5

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Lapidarium

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Mia

1/4 studio

1/4 app

распродадено

распродадено

Vila Denicija

1/4

1/2

распродадено

распродадено

Vila Blue

1/5

распродадено

Vila Matej

1/2

распродадено

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања во избраното сместување;
* Автобуски превоз на релација – Скопје – Охрид – Скопје;
* Туристички пратител за време на патувањето;
* Организација за време на патувањето;

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1 eur по ден.;
* Факултативни излети (журки);
* Индивидуални трошоци на патникот;

* Резервација се прави со 1500 ден по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување.

Leave a Comment

Your email address will not be published.