Вила Миа

Vila Mia – се наоѓа во стариот град, одалечена е 150 метри од езерото. Вилата има 1/4 студио во кое што можат да бидат сместени и 3 лица и три 1/4 апартмани. Апартманите имаат одвоена двокреветна соба, WC, греење, TV. На спратот се наоѓа и заедничка кујна.

Галерија