Вила Целус

Vila Celus – се наоѓа во близина на шеталиштето, 50 метри од езерото и околу 800 метри од стариот град. Сите студија се модерно опремени, а вилата поседува 1/2, 1/3 и 1/4 сместувачки единици. Секоја сместувачка единица поседува кујна, тераса, WC, клима уред и TV. 

Галерија