Hotel Boutique Arte

Hotel Boutique Arte – Охрид: Е нов хотел на само 200 метри од езерото и неколку минути пешачење до центарот. Содржи заеднички салон/бар, конференциска сала и подземен паркинг. Секоја соба има свој балкон, TV, WI – FI, сопствено WC. 

Галерија