Вила Ариа

Vila Aria – E ново сместување, одалечен 150 метри од езерото и неколку минути пешачење од центарот. Содржи 1/4, 1/3 и 1/2 модерни и опремени соби. Секоја соба има double кревет и кревет на развлекување, мини фрижидер, тераса и WC, а на гостите им е овозможен паркинг пред самата вила. 

Галерија