LAKE BREAK | ОХРИД ’24

НАЈГОЛЕМOTO PARTY ПАТУВАЊЕ ЗА 1ви МАЈ! LAKE BREAK vol.3 ! 72h party програм во периодот од 01.05 – 04.05.2024 заедно со млади од целиот БАЛКАН! Добро познатата дестинација која секоја Нова Година брои над 1500 млади од PUZZLE групацијата доби свој фестивал, LAKE BREAK. Нашиот Охридски бисер ве очекува да се журкате на 3 ноќни журки, 3 дневни журки + нашата позната, журка на брод. Познати изведувачи од Балканот и повеќе од 2000 насмеани патници.

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФО КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

АКЦИЈА!!! 500 ден ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО ПЕТОК (29.03.2024)!!!

 

Сместување

Тип на соба

Цена

Vila Filand

1/5
1/4
1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено

Vila Ilija

1/4

распродадено

Vila Ginek 2

1/3
1/2

распродадено
2999 ден.

Vila Ginek 3

1/2

распродадено

Vila Biser

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Lapidarium

1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Kice

1/3

1/2

2999 ден.
3299 ден.

Hotel Boutique Arte

1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Diva

1/4
1/3

распродадено
распродадено

Vila Pop Markovi

1/3

1/2

распродадено

распродадено

Vila Old City House

1/4

1/3

распродадено

распродадено

Vila De Lux Nadica

1/5
1/4

1/3

1/2

распродадено
2999 ден.
2999 ден.

распродадено

Vila Kate

1/3

распродадено

Vila Sotirovski

1/4

распродадено

Vila S&N

1/4
1/2

распродадено
распродадено

Vila Tina

1/6
1/3

1/2

распродадено
распродадено

распродадено

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања во избраното сместување:
* Автобуски превоз на релација – Скопје – Охрид – Скопје
* Туристички пратител за време на престојот
* Организација за време на патувањето

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 186 ден.
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

НАПОМЕНИ:
* Резервација се прави со 1500 денари по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување; 

Програма:

1. Ден: Скопје – Охрид (01.05.2024)
Состанок на групата и тргнување во раните утрински часови. Пристигнување во Охрид во претпладневните часови. Сместување. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон првата дневна журка – Welcome party. Слободно време се до вечерните часови каде се упатуваме кон првата ноќна журка каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

2. Ден: Охрид (02.05.2024)
Дневна журка. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон втората ноќна журка каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

3. Ден: Охрид (03.05.2024)
Факултативно крстарење (журка на брод), а веднаш потоа и дневна журка во еден од локалите покрај езерото. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон третата ноќна журка каде ќе настапуваат (наскоро). Ноќевање.

4. Ден: Охрид – Скопје (04.05.2024)
Check out од сместувањата и тргнување за Скопје во утринските часови. Пристигнување во Скопје во попладневните часови

Leave a Comment

Your email address will not be published.