Вила Дива

Vila Diva – Се наоѓа на самиот влез во стариот град на само 20 метри од шеталиштето и 300 метри од езерото. Содржи 1/2, 1/3 и 1/4 соби.Сите соби содржат WC, кабловска TV, клима уред, WI – FI и тераса. Гостите имаат на располагање заедничка кујна. Пред самата вила има паркинг. 

Галерија