Вила Лапидариум

Vila Lapidarium – Се наоѓа во стариот град на само 50 метри од езерото. Се работи за нови апартмани и студија опремени со кујна и сопствено WC. Апартманите немаат свој паркинг, но се наоѓаат на многу добра локација во срцето на стариот град во опкружение со голем број на кафичи, ресторани и голем број на културно историски знаменитости. 

Галерија