Вила Гинек 2

Vila Ginek 2 се наоѓа во центарот на Охрид, на почетокот на шеталиштето, на влезот во стариот град, на само 50 метри од езерото. Гинек 2 собите се во приземје и секоја соба има сопствено WC, а на гостите им е на располагање заедничка кујна. Гинек 3 собите се сместени на првиот и вториот спрат од вилата.

Галерија