Вила Деница

Vila Denica – Охрид: се наоѓа во центарот на градот, сместена покрај самото шеталиште во пешачката зона на 300 метри од езерото. Содржи 1/2,1/3 и 1/4 студија. Секое студио содржи мини кујна и WC.

Галерија