LAKE BREAK ’23

НАЈГОЛЕМOTO PARTY ПАТУВАЊЕ ЗА 1ви МАЈ! LAKE BREAK vol.2 ! 72h party програм во периодот од 29.04 – 02.05.2023 заедно со млади од целиот БАЛКАН! Добро познатата дестинација која секоја Нова Година брои над 1500 млади од PUZZLE групацијата доби свој фестивал, LAKE BREAK. Нашиот Охридски бисер ве очекува да се журкате на 3 ноќни журки, 3 дневни журки + нашата позната, журка на брод. Познати изведувачи од Балканот и повеќе од 2000 насмеани патници.

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФО КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

АКЦИЈА! 500 ден ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2023!

 

Сместување

Тип на соба

Цена

Vila Filand

1/5
1/4
1/3

1/2

5029 ден
5209 ден
5399 ден

5769 ден

Vila Ilija

1/4

распродадено

Vila Ginek 2

1/3
1/2

распродадено
3729 ден

Vila Ginek 3

1/2

4289 ден

Vila Norwegian

1/4

1/3

1/2

3629 ден
3909 ден
4349 ден

Vila Lapidarium

1/4
1/3
1/2

распродадено
3909 ден
распродадено

Vila Kice

1/3

1/2

3729 ден
4189 ден

Vila Passage

1/5
1/4
1/3

1/2

3729 ден
распродадено
4379 ден

4839 ден

Vila Ohrid Lake

1/8
1/5

1/3

3539 ден
3579 ден

3989 ден

Vila Mia

1/4 App

1/4 Std

распродадено

распродадено

Vila Pejic

1/5

3909 ден

Vila Fantasy

1/4

3989 ден

Vila Dac

1/4
1/3
1/2

3909 ден
4229 ден
4839 ден

Vila Felix

1/5
1/4

3729 ден
4149 ден

Vila Hagr

1/4
1/2

3629 ден
4289 ден

Vila Neptun

1/3
1/2

3729 ден
4189 ден

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања во избраното сместување:
* Автобуски превоз на релација – Скопје – Охрид – Скопје
* Туристички пратител за време на престојот
* Организација за време на патувањето

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 186 ден.
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

НАПОМЕНИ:
* Резервација се прави со 1500 денари, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување; 

Програма:

1. Ден: Скопје – Охрид (29.04.2023)
Состанок на групата и тргнување во раните утрински часови. Пристигнување во Охрид во претпладневните часови. Сместување. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон првата дневна журка – Welcome party. Слободно време се до вечерните часови каде се упатуваме кон првата ноќна журка каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

2. Ден: Охрид (30.04.2023)
Дневна журка. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон втората ноќна журка каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

3. Ден: Охрид (01.05.2023)
Факултативно крстарење (журка на брод), а веднаш потоа и дневна журка во еден од локалите покрај езерото. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон третата ноќна журка каде ќе настапуваат (наскоро). Ноќевање.

4. Ден: Охрид – Скопје (02.05.2023)
Check out од сместувањата и тргнување за Скопје во утринските часови. Пристигнување во Скопје во попладневните часови

Leave a Comment

Your email address will not be published.