LAKE BREAK ’22

НАЈГОЛЕМOTO PARTY ПАТУВАЊЕ ЗА 1ви МАЈ! 72h party програм во периодот од 30.04 – 03.05.2022 заедно со млади од целиот БАЛКАН! Добро познатата дестинација која секоја Нова Година брои над 1000 млади од PUZZLE групацијата доби свој фестивал, LAKE BREAK. Нашиот Охридски бисер ве очекува да се журкате на 3 ноќни журки, 3 дневни журки + нашата позната, журка на брод. Познати изведувачи од Балканот и повеќе од 1000 насмеани патници.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФО КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

LAST MINUTE! ПОСЛЕДНИ 4 СОБИ – 700 МКД ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ!

Сместување

Тип на соба

Цена

Vila Filand

1/5
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Ilija

1/4

распродадено

Vila Ginek 2

1/3
1/2

распродадено
распродадено

Vila Ginek 3

1/2

распродадено

Vila Aqua
Blue

1/4

распродадено

Vila Biser

1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Kice

1/3

1/2

распродадено
распродадено

Vila Denica

1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Matej

1/3
1/2

распродадено
распродадено

Vila Mia

1/4

3649 ден.

Vila Nermin

1/5
1/4

4099 ден.
4299 ден.

Vila Celus

1/4
1/3

распродадено
распродадено

Vila Dac

1/4
1/3
1/2

4479 ден.
4319 ден.
4009 ден.

Vila Spase

1/5
1/4
1/3
1/2

3829 ден.
3899 ден.
4199 ден.
распродадено

Vila Funda

1/3
1/2

3919 ден.
4199 ден.

Vila Dimic

1/6
1/5
1/4
1/3
1/2

3829 ден.
3899 ден.
4009 ден.
4319 ден.
4479 ден.

 

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања во избраното сместување:
* Автобуски превоз на релација – Скопје – Охрид – Скопје
* Туристички пратител за време на престојот
* Организација за време на патувањето

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 186 ден.
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

Програма:

1. Ден: Скопје – Охрид (30.04.2022)
Состанок на групата и тргнување во раните утрински часови. Пристигнување во Охрид во претпладневните часови. Сместување. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон првата дневна журка – Welcome party. Слободно време се до вечерните часови каде се упатуваме кон првата ноќна журка каде што настапува Ацо Пејовиќ. Ноќевање.

2. Ден: Охрид (01.05.2022)
Дневна журка. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон втората ноќна журка каде што настапува фантастичното трио Hurricane. Ноќевање.

3. Ден: Охрид (02.05.2022)
Факултативно крстарење (журка на брод), а веднаш потоа и дневна журка во еден од локалите покрај езерото. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон третата ноќна журка каде ќе настапува DJ – Goodbye party. Ноќевање.

4. Ден: Охрид – Скопје (03.05.2022)
Check out од сместувањата и тргнување за Скопје во утринските часови. Пристигнување во Скопје во попладневните часови

Leave a Comment

Your email address will not be published.