КАЛИТЕА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’24

 

КАЛИТЕА на Халкидики е дестинација на која Puzzle ги започна своите први организации околу летувањата, далечната 2009 година. Халкидики е полуостров на северниот дел на Егејското море. На само 300 километри од нашата престолнина претставува идеална локација за летување. Идеална дестинација, која е позната по своите клубови и ноќниот живот, место каде се сели забавата од Солун! Веќе добро познато, се гледаме во Калитеа!

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

АКЦИЈА!!! 20€ ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ ЗА ТЕРМИНОТ ОД 05.07-11.07, важи до 14.06.2024!!!

 

Сместување

Тип на соба

05.07-11.07

11.07-17.07

17.07-23.07

23.07-29.07

29.07-04.08

04.08-10.08

10.08-16.08

16.08-22.08

22.08-28.08

Vila Anna Bill

1/5

1/4

1/3

распродадено

169

распродадено

распродадено

169

распродадено

распродадено

179

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

155

165

169

149

159

165

139

149

155

Giorgio Studios

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

169

распродадено

распродадено

165

175

185

155

165

175

Vila Mavroudis

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

169

185

165

179

155

169

Цената на аранжманот вклучува:

* 6 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Калитеа – Скопје; 

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува: 

* Туристичка такса 1.5.  по соба на ден;

* Патничко Осигурување 300 ден; 

* Факултативни излети
* Индивидуални трошоци на патникот

НАПОМЕНИ:
* Резервација се прави со 3000 денари по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување; 

Leave a Comment

Your email address will not be published.