Hotel Cankaya

Hotel Cankaya се наоѓа во близина на центарот на Кушадаси, на 300 метри од главната пешачка зона, 500 метри од bar street – от и на околу 700 метри од градската плажа. Пред самиот хотел има автобуска станица. Хотелот има базен, а околу базенот има лежалки и чадори. Сите соби во хотелот се двокреветни и трокреветни. Чистењето на собите се одвива секој ден. Сите соби гледаат на главниот влез на хотелот (улицата или базенот). 

Галерија