КРАКОВ | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ ’23

Дочекајте ја најлудата ноќ во краков со нас! Заедно ќе ги истражиме знаменитостите на Краков и ќе ги створиме најубавите спомени на најдобрата новогодишна забава!

Проверете зошто овој град некогаш бил престолнина на Полска. Град полн со енергија, млади и воедно е еден он најголемите студентски градови во Европа. Град со неверојатно ниски цени и голем број на студенти (половина од вкупното население) се доказ за проводот кој го нуди овој град.

Покрај одличниот провод, Краков и воопшто овој дел од Полска е богат со културно историски наследства. Градските власти во Краков издвојуваат голема сума на средства само за организација на Новогодишната ноќ која што се дочекува на централниот плоштад и ја пренесуваат сите национални телевизии. |

Придружете ни се на ова новогодишно патување и фантастичен дочек на новата година во Краков во едни од најпознатите клубови!

* Дадената цена е по лице.

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

Сместување

Тип на соба

29.12.2022 – 03.01.2023

Hostel Babilon

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Hotel DS Krakowiak**

1/2

1/1

распродадено
распродадено

Hotel Campanile Cracovia***

1/3

1/2

распродадено
распродадено

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања со појадок во избраното сместување;

* Автобуски превоз на релација (Скопје – Краков – Скопје);

* Туристички пратител за време на патувањето;

* Организација за време на патувањето;

Цената на аранжманот не вклучува:

* Патничко осигурување 400 ден;

* Факултативни излети

* Индивидуални трошоци на патникот;

* Резервација се прави со 2000 денари по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.