Hostel Babilon

Hostel Babilon – Се наоѓа во Краков и располага со 1/2 соби и 1/3 и 1/4 апартмани. Секоја соба има биро, посебно или делливо WC. Гостите имаат пристап до кујна со фрижидер и мијалник. Персоналот и рецепцијата се на располагање 24/7. Се наоѓа во универзитетската населба Кроводрза на 1.2 км од стадионот на Висла Краков, 2 км од народниот музеј и 2.5 км од строгиот центар на градот. Секоја соба поседува гардеробер.

 

Во склоп на хостелот на располагање е ресторан, кујна, бесплатно WI – FI во сите простории. Поседува приватен паркинг кој се доплаќа.

Галерија