Hotel DS Krakowiak**

Hotel DS Krakowiak** – Се наоѓа во Краков и располага со ресторан и бесплатен паркинг, бесплатно WI – FI. На располагање се 1/2 соби со сопствено WC со туш кабина. Некој соби се опремени со TV. Рецепцијата работи 24/7. Во трпезаријата можете да уживате во доручекот. Објектот се наоѓа во непосредна близина на Hostel Babilon кој е во склоп на нашата понуда.

Галерија