Hostel Jelica

Hostel Jelica се наоѓа во строгиот центар на Белград. На располагање се 1/6, 1/5, 1/4, 1/3 и 1/2 соби со делливо WC на секој спрат. Собите се опремени со WI – FI.

Галерија