Site icon Puzzle Group Makedonija

БУДВА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’23

БУДВА се наоѓа во центарот на Будванската ривиера и е еден од најпознатите туристички градови на Јадранот. Ова е идеално место за млади поради најдобриот провод во регионот со голем избор на плажи и beach барови и фантастичен ноќен живот. После лето 2021 докажавме дека оваа дестинација сочинува еден совршен “одмор” за нашите Puzzle патници! Одмор кој сеуште се раскажува, а ке се раскажува и секое наредно!

 

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

 

MEGA LAST MINUTE!!! ЗА ТЕРМИНОТ: (09.08-16.08) !!!

 

Сместување

Тип на соба

12.07-19.07

19.07-26.07

26.07-02.08

02.08-09.08

09.08-16.08

Vila Markovic

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Mystic

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено
распродадено

Vila Maric

1/3

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Usancevic

1/4

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

  Цената на аранжманот вклучува:

* 7 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Будва – Скопје; 
* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1.5. eur по лице на ден; 
* Патничко осигурување 350 ден;
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

Exit mobile version