Vile Park

Vile Park е комплекс од 15 едноспратни комфортни вили категоризирани со 3*. Одалечени се од плажата околу 5 минутки пешачење. Во понуда се 1/2 соби и студија, 1/3 студија и 1/4 апартмани. Сите сместувачки единици, покрај клима уред и фрижидер, имаат тераса или балкон со градина. Студијата и апартманите се опремени со мини кујни. Гостите на располагање имаат рецепција и ресторан. Сите вили се реновирани 2017 и 2018 година. Vila Park претставува идеален избор за младите бидејќи во сместувањето има млади од цел Балкан и се наоѓа во близина на познати клубови со кои соработуваме и се забавуваме во текот на целиот термин.

Галерија