Vila Mystic

Vila Mystic –  се наоѓа на 5 минути пешачење од плажа. Во понуда се 1/2 соби и студија, 1/3 и 1/4 соби. Студијата се опремени со мини кујна. Климата е вклучена во цената.

Галерија