БУДВА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’22

БУДВА се наоѓа во центарот на Будванската ривиера и е еден од најпознатите туристички градови на Јадранот. Ова е идеално место за млади поради најдобриот провод во регионот со голем избор на плажи и beach барови и фантастичен ноќен живот. После лето 2021 докажавме дека оваа дестинација сочинува еден совршен “одмор” за нашите Puzzle патници! Одмор кој сеуште се раскажува, а ке се раскажува и ова лето!

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

 

 АКЦИЈА! LAST MINUTE ЗА ТЕРМИНОТ ОД 05.08 / 20 ЕВРА ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ!

Сместување

Тип на соба

08.07-15.07

15.07-22.07

22.07-29.07

29.07-05.08

05.08-12.08

Vila Park

1/4
1/3
1/2
1/2студио

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
респродадено
распродадено

Vila Mystic

1/4
1/3
1/2
1/2студио

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

Vila Gigovic

1/4
1/3
1/2

1/2студио

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

Vila Nikolic

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

Цената на аранжманот вклучува:
* 7 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Будва – Скопје; 
* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1.5. eur по лице на ден; 
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

Leave a Comment

Your email address will not be published.