БУДВА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’24

БУДВА се наоѓа во центарот на Будванската ривиера и е еден од најпознатите туристички градови на Јадранот. Ова е идеално место за млади поради најдобриот провод во регионот со голем избор на плажи и beach барови и фантастичен ноќен живот. После лето 2021 докажавме дека оваа дестинација сочинува еден совршен “одмор” за нашите Puzzle патници! Одмор кој сеуште се раскажува, а ке се раскажува и секое наредно!

 

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

Сместување

Тип на соба

14.07-21.07.2024 

21.07-28.07.2024

28.07-04.08.2024  

04.08-11.08.2024  

11.08-18.08.2024

Vila Mystic

1/4 соба

1/3 соба

1/2 соба

1/2 студио

 199

209

215

219

205

215

219

225

 205

215

219

225

195

205

209

215

179

189

195

199

Vila Nikolic

1/4 студио

1/2 соба

 205

215

209

219

 209

219

 199

209

 185

195

Vila Maric

1/3 соба

 209

 215

 215

 205

189

  Цената на аранжманот вклучува:

* 7 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Будва – Скопје; 
* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1.5.  по лице на ден; 
* Патничко осигурување 350 ден;
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

Leave a Comment

Your email address will not be published.