БЕЛГРАД | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ ’24

Темел на нашиот докажан party програм за Нова Година е токму БЕЛГРАД. Престолнината на најдобриот ноќен живот. Веќе 7 сезони најбарана и  најпродавана дестинација за млади. 48 часовен party програм, журка загревање, дневна журка за нова година и новогодишна журка. Докажан квалитет и услуга во најреномираните локали во градот.

 

*Дадената цена е по лице.

 

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

 

Сместување

Тип на соба

30.12.2023-01.01.2024

Hotel Trim

1/3 ***
1/2 ***

1/2 ****
1/4 (депанданс) ****

1/3 (депанданс) ****

1/2 (депанданс) ****

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Lola Apartments

1/4

1/3

распродадено

распродадено

Hostel Studenjak

1/3

1/2

распродадено

распродадено

Hostel Aleksa Dejovic

1/6

1/5

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

79€

распродадено

распродадено

Hostel Kavala

1/4

1/2

распродадено

распродадено

Hostel 1910

1/8

1/4

1/3

распродадено

распродадено

распродадено

Hostel Theater 011

 

1/5

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

 

Цената на аранжманот вклучува:
* 2 ноќевања во избраното сместување (Hotel Trim, Lola Apartments и Hostel Studenjak со појадок); 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Белград – Скопје; 
* Туристички пратител за време на патувањето; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1.5. eur по лице на ден;
* Патничко осигурување 300 ден;  
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

* Резервација се прави со 2000 ден по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување.

Leave a Comment

Your email address will not be published.