Hostel Aleksa Dejovic

Hostel Aleksa Dejovic –  се наоѓа на Звездара, кај Цветков пазар, во непосредна близина на спортскиот центар “Олимп”. Содржи од 1/6 до 1/2 соби. Објектот содржи WI – FI и делливо WC на секој спрат.

Галерија