Lola Apartments

Lola Apartments нуди сместување со одличен квалитет и се наоѓа во центарот на Белград односно до самиот парк познат како “Код Вука” или “Вуков Споменик” на само 2 км од Кнез Михаилова. Апартманите нудат посебно пространи и удобни соби. На располагање се 1/4, 1/3 и 1/2 апартмани. Сите апартмани имаат мини кујна, клима уред, WC со туш кабина, TV и WI – FI.

Галерија