Hotel Trim

Hotel Trim се наоѓа во еден од најубавите делови од градот, на 5 км од центарот на Белград. На располагање се 1/2 и 1/3 соби. Во сите соби има телефон, TV, WI – FI, посебно WC.

Галерија