КАЛИТЕА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’23

 

КАЛИТЕА на Халкидики е дестинација на која Puzzle ги започна своите први организации околу летувањата, далечната 2009 година. Халкидики е полуостров на северниот дел на Егејското море. На само 300 километри од нашата престолнина претставува идеална локација за летување. Идеална дестинација, која е позната по своите клубови и ноќниот живот, место каде се сели забавата од Солун! Веќе добро познато, се гледаме во Калитеа!

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

АКЦИЈА!!! 25 ЕВРА ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ ЗА ТЕРМИНОТ: (05.07-11.07) ДО 02.06.2023!!!

 

 

 

Сместување

Тип на соба

05.07-11.07

11.07-17.07

17.07-23.07

23.07-29.07

29.07-04.08

04.08-10.08

Vila Anna
Bill

1/5

1/4

1/3

129

135

распродадено

распродадено

139

149

распродадено

169

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

159

распродадено

155

159

169

Vila
Mavroudis

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

169€
189

Giorgio
Studios

1/3

1/2

149

распродадено

распродадено

распродадено

175

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

179

199

Цената на аранжманот вклучува:
* 6 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Калитеа – Скопје; 

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува: 

* Патничко Осигурување 300 ден; 

* Факултативни излети
* Индивидуални трошоци на патникот

Leave a Comment

Your email address will not be published.