КАЛИТЕА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’23

 

КАЛИТЕА на Халкидики е дестинација на која Puzzle ги започна своите први организации околу летувањата, далечната 2009 година. Халкидики е полуостров на северниот дел на Егејското море. На само 300 километри од нашата престолнина претставува идеална локација за летување. Идеална дестинација, која е позната по своите клубови и ноќниот живот, место каде се сели забавата од Солун! Веќе добро познато, се гледаме во Калитеа!

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

 

 

Сместување

Тип на соба

05.07-11.07

11.07-17.07

17.07-23.07

23.07-29.07

29.07-04.08

04.08-10.08

Vila Anna
Bill

1/5

1/4

1/3

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila
Mavroudis

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено
распродадено

Giorgio
Studios

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Цената на аранжманот вклучува:
* 6 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Калитеа – Скопје; 

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува: 

* Патничко Осигурување 300 ден; 

* Факултативни излети
* Индивидуални трошоци на патникот

Leave a Comment

Your email address will not be published.