КУШАДАСИ | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’22

 

КУШАДАСИ е едно од најубавите и најпознатите места за забава и одмор во Турција. Се наоѓа на феноменален залив во Егејскиот реон од Турција, а Кушадаси во превод значи остров на птицата. Кушадаси со години привлекува илјадници млади од целиот свет заради бројните барови и прочуениот ноќен живот во клубовите во центарот на градот. Исто така може да се ужива во безброј рибни ресторани, историски локалитети и во шопинг центрите во околината на Кушадаси.

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

АКЦИЈА! Попуст 50 евра по соба за резервации до 23.05 за терминот од 16.07!

Сместување

Тип на соба

07.07-17.07

16.07-26.07

25.07-04.08

03.08-13.08

Hotel
Demirici

1/3
1/2

215
225

/
/

/
/

/
/

Hotel Cankaya

1/3
1/2

/
/

229
239

219
229

209
219

Цената на аранжманот вклучува:
* 9 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Кушадаси – Скопје; 

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува: 

* Факултативни излети
* Индивидуални трошоци на патникот

Leave a Comment

Your email address will not be published.