Hotel Demirici

Hotel Demirici се наоѓа во центарот на Кушадаси. Одалечен е околу 5 минути од најблиската плажа. Сите соби се двокреветни и трокреветни со WC и тераса. Секоја соба има клима уред кој може да се користи со доплата од 3 евра по ден. Хотелот поседува ресторан каде што се служи појадок на база на шведска маса. Хотелот поседува лифт и wi – fi. Во близина на хотелот се наоѓа станица (долмуша) мини бус.

Галерија