КАВОС | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’22

 

КАВОС е најатрактивното место за забава и летување на КРФ. Најпретпознатливата дестинација за забава на брегот на Јонското море. Сокриената оаза на лудиот провод на јужниот дел од островот. Дискотеки, клубови и барови, главната улица, место кое живее 24/7! Дестинацијата од која започнавме да ги составуваме нашите најлуди спомени со огромен број на пресреќни патници кои често се враќаат и по втор пат. Едноставно, не си бил на PUZZLE патување ако не си бил на КАВОС!

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

 

 

 

Сместување

Тип на соба

07.07-17.07

16.07-26.07

25.07-04.08

03.08-13.08

Vila Babis

1/5
1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

Vila Blue Sea

1/5
1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

распродадено

распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

Vila Kalimera
Fotis

1/3

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Ocean 1

1/6
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

Цената на аранжманот вклучува:
* 9 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Кавос – Скопје; 
* Траект на релација Игуменица – Лефкими – Игуменица;

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 0.5. eur по соба на ден; 
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

Leave a Comment

Your email address will not be published.