Vila Labrini

Vila Labrini се наоѓа во Лаганас, на централната улица, во близина на клубовите. Плажата е на 5 минути пешачење. На располагање се 1/2, 1/3 и 1/4 студија. Студијата имаат кујнски дел со решо и фрижидер како и тераса. Некои од студијата имаат и можност за изнајмување на клима уред.

Галерија