КАВОС | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’24

 

КАВОС е најатрактивното место за забава и летување на КРФ. Најпретпознатливата дестинација за забава на брегот на Јонското море. Сокриената оаза на лудиот провод на јужниот дел од островот. Дискотеки, клубови и барови, главната улица, место кое живее 24/7! Дестинацијата од која започнавме да ги составуваме нашите најлуди спомени со огромен број на пресреќни патници кои често се враќаат и по втор пат. Едноставно, не си бил на PUZZLE патување ако не си бил на КАВОС!

 

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

Сместување

Тип на соба

08.07-18.07.2024

17.07-27.07.2024

26.07-05.08.2024

04.08-14.08.2024

13.08-23.08.2024

Vila Kalimera Fotis

1/3

1/2

195

распродадено

229

239

229

239

219

225

209

219

Vila Casa Mia

1/4

1/2

185

199

распродадено

239

распродадено

239

215

225

205

219

Vila Blue Sea

1/6

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

229

239

249

229

239

249

209

229

239

195

219

225

Vila Maria Center

1/5

распродадено

распродадено

229

215

205

Vila Terracotta Verde

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

245

255

239

245

255

229

239

249

225

235

239

Цената на аранжманот вклучува:

* 9 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Кавос – Скопје; 
* Траект на релација Игуменица – Лефкими – Игуменица;

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1.5.  по соба на ден;
* Патничко осигурување 400 ден; 
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

НАПОМЕНИ:
* Резервација се прави со 3000 денари по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување; 

Leave a Comment

Your email address will not be published.