Vila Biser

Vila Biser – Охрид: Вилата се состои од два објекта. Во првиот се наоѓаат 1/2 соби кои имаат тераса, а повеќето имаат и кујна. Во другиот објект се наоѓаат 1/3 и 1/4 студија. Сите соби во вториот објект имаат тераса и кујна. Централно греење и клима уред постои во секоја соба. Вила Бисер е ново и модерно сместување во близина на езерото но во по мирниот дел, недалеку од центарот на Охрид. Во близина на вилата има маркети, голем број на ресторани, кафичи, аптеки и се што ви е потребно.

Leave a Comment

Your email address will not be published.