Vila Biser

Vila Biser – Охрид: Вилата се состои од два објекта. Во првиот се наоѓаат 1/2 соби кои имаат тераса, а повеќето имаат и кујна. Во другиот објект се наоѓаат 1/3 и 1/4 студија. Сите соби во вториот објект имаат тераса и кујна. Централно греење и клима уред постои во секоја соба. Вила Бисер е ново …

Vila Biser Read More »