БЕЛГРАД NY’24 – party програм (каталог)

ОФИЦИЈАЛЕН КАТАЛОГ – Белград ’24

 

НАПОМЕНА: СИТЕ БАРАЊА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМААТ ВО ПОНЕДЕЛНИК 25.12.2023 ВО ПЕРИОД ОД 10:00 ДО 18:00 ЧАСОТ ИСКЛУЧИВО НА БРОЈОТ ПРИЛОЖЕН ВО КАТАЛОГОТ!

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.