24h | КАЛИТЕА ’23

 

24h | КАЛИТЕА ’23 – Секоја Сабота! Нашиот прв 24 часовен #seabreak на вашата омилена дестинација помина беспрекорно! Нашите групи во Калитеа веќе се журкаат и сите термини во јули се распродадени! Можете да им се придружите на 24 часа! Тргнуваме во раните утрински часови од Скопје (со попатни собирања од Велес, Неготино, Удово и Гевгелија), пристигнуваме рано во Калитеа, стартуваме со дневно чилање на плажа, а на крај не чека Sunset Party со нашите групи таму. После журката се враќаме назад за Скопје! 24 часовно бегство од монотонијата за само 24 ЕВРА!!! МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ!!! 

ОСТАНАТИ ТЕРМИНИ:

– 15.07.2023 – РАСПРОДАДЕНО!

– 22.07.2023 – РАСПРОДАДЕНО!
– 29.07.2023
– 05.08.2023

 

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ! <3

* Sunset Party се доплаќа факултативно! Повеќе инфо на 071/809-669.

Leave a Comment

Your email address will not be published.