ЗАКИНТОС | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’23

 

ЗАКИНТОС/ Лаганас во последниве 10 години претставува една од најпосетуваните party дестинации кај младите. Но како изгледа тоа со Puzzle екипата? Те водиме на најубавите плажи, најдобрите крстарења, журка на брод и се разбира најдобрите дневни и ноќни журки! Се гледаме на ЗАКИНТОС!

 

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

 

 

ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ И ТРАЕКТ!

 

MEGA LAST MINUTE!!! ЗА ТЕРМИНОТ ОД: 07.08-15.08!!!

Сместување

Тип на соба

09.07-17.07

7 ноќевања

16.07-25.07

8 ноќевања

24.07-01.08

7 ноќевања

31.07-08.08

7 ноќевања

07.08-15.08

7 ноќевања

Vila Zefiros Olga

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Hristos

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Anna

1/5

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Цената на аранжманот вклучува:
* (09.07 / 24.07 / 31.07 / 07.08) со 7 ноќевања; (16.07) со 8 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Закинтос – Скопје; 
* Траект на релација Килини – Закинтос – Килини;

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Патничко осигурување 400 ден;

* Туристичка такса 0.5. eur по соба на ден; 
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

Leave a Comment

Your email address will not be published.