Vila Korali

Vila Korali се состои од 3 сместувачки објекти: Korali Spiros, Korali Angela и Korali Helen. Вилата се наоѓа во непосредна близина, на идеална локација, на 50 метри од плажа и 200 метри од главната улица и сите случувања. Во близина на вилата има маркети, барови и beach барови. Вилата се состои од 3 блока кои имаат посебни влезови. Во понуда се 1/2 и 1/3 студија, како и 1/4, 1/5, 1/6 и 1/7 апартмани. Сите содржат кујнски дел со решо и фрижидер. Во вилата има можност за изнајмување на клима уред.

Галерија