ЗАКИНТОС | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’24

 

ЗАКИНТОС/ Лаганас во последниве 10 години претставува една од најпосетуваните party дестинации кај младите. Но како изгледа тоа со Puzzle екипата? Те водиме на најубавите плажи, најдобрите крстарења, журка на брод и се разбира најдобрите дневни и ноќни журки! Се гледаме на ЗАКИНТОС!

 

За повеќе информации кликнете на името на сместувањето.

 

 

ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ И ТРАЕКТ!

Сместување

Тип на соба

09.07-17.07

(7 ноќи)

16.07-25.07

(8 ноќи)

24.07-02.08

(8 ноќи)

01.08-10.08

(8 ноќи)

09.08-17.08

(7 ноќи)

16.08-24.08

(7 ноќи)

Vila Ellinis

1/6

1/5

1/4

1/3

1/2

229

распродадено

229

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

219

распродадено

распродадено

229

распродадено

209

209

219

225

239

Vila Romance

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

239

Matina Studios

1/3

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

229

225

Vila Anna

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

269

245

239

Цената на аранжманот вклучува:

* (09.07 / 09.08 / 16.08) со 7 ноќевања; (16.07 / 24.07 / 01.08) со 8 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Закинтос – Скопје; 
* Траект на релација Килини – Закинтос – Килини;

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува:

* Патничко осигурување 400 ден;

* Туристичка такса 1.5.  по соба на ден; 
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

НАПОМЕНИ:
* Резервација се прави со 3000 денари по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување; 

Leave a Comment

Your email address will not be published.