Vila Aqua Blue

Апартманите Aqva Blue се наоѓаат на кејот и на кратка прошетка до главниот плоштад. Апартманите се 1/4 и имаат посебна1/2 соба. Секој апартман има кујна, бања, греење, LCD телевизор.

Leave a Reply