RAFTING 1-ви Мај

Рафтинг на Тара – 1ви – Мај – Недопрена природа, адреналин, бунгалови, оганче, пијачка, музика и puzzle екипа. 4 дневена викенд програма на реката Тара. Доколку сакате првомајскиот празник да го прославите со активен одмор, рафтингот на Тара е правиот избор за вас. Кањонот на реката Тара е една од најпопуларните дестинации за рафтинг и …

RAFTING 1-ви Мај Read More »