Hostel Kavala

Hostel Kavala се наоѓа во центарот на Земун, на мирна улица -50м од кејот Земун и 100м од главната улица.
Вистински избор за оние кои сакаат ноќен живот, поради големиот избор на автентични, Земунски рибни ресторани и популарни клубови/сплавови. Хостелот е целосно реновиран во 2009 година и е опремен со нов мебел. Содржи повеќе креветни соби и секоја соба има сопствено wc.

Leave a Reply