ВРТЕЛЕШКА

8 АРТИСТИ – 10 СААТИ ВРТЕЊЕ!

 

СПРЕМИ СЕ ЗА ЦЕЛОДНЕВНА ВОЖЊА И КВАЛИТЕТНА МУЗИКА! 

 

10.05.2024 / КРОВ НА ГТЦ – ЗЕЛЕНА ГРАДИНА / 14:00 – 00:00

 

РЕЗЕРВИРАЈ ИЛИ КУПИ ВЛЕЗНИЦА ВО ВТОРА ФАЗА ПО ЦЕНА ОД 500мкд НА 070/372-931 ИЛИ ONLINE НА СЛЕДНИОТ ЛИНК: TICKETS

 

НАСТАПУВААТ: 

Leave a Comment

Your email address will not be published.